Smartlog v3 » Bedste Billige aftenkjoler » Guide til at finde awesome fest kjoler
Opret egen blog | Næste blog »

Guide til at finde awesome fest kjoler

3. Apr 2013 05:09, phoenix89

Få klar til en speciel lejlighed er sjovt og spændende. Men når det kommer til at deltage i et cocktailparty (eller en aften, hvor en cocktail kjole påklædning er nødvendigt), iført det samme tøj kan være en nedtur. Hver pige ønsker at have mindst én kjole, der vil være unik og øjet-sensationsprægede end alle andre. Der er naturligvis nogle gange usandsynligt, fordi ikke alle af os har råd til en personlig designer, der kan skabe et unikt stykke, som ingen andre har. Selv med nye tendenser i mode kommer op hvert sekund, kan ikke eksperimentere med nogle forskellige stilarter for en kjole være så svært. Alt du behøver er den rigtige vejledning og nogle tips om, hvad dupsko for din kropsform. Så lad os ikke spilde mere tid og få helt ned til business at finde du sød og sexet Bryllupskjoler under 200 dollars.

Hver lejlighed frembringer en vis flair og vogue, som skal være komplimenteres med dit outfit. Købe en ny cocktail outfit hver gang kan hæmme din samlede budget. Hvilket er grunden til, er det bedre at vide, hvor at finde de rigtige kjoler der ikke tømmer tegnebogen. For at finde din egen unikke stil, er her nogle forslag du kan fuske i.

Paillet kjoler

Når du tænker på at købe en paillet kjole, altid, uanset hvad din kropsform er, gå til Stropløs festkjoler. Hvad du bør være på udkig er en oppustede boble semi-circle stil nederdel med nogle glitre på det. Selv om et tip med paillet kjoler er, at hvis din midterste del er på tungere side, derefter finde en kjole, som har et bånd sløjfe på sin side. Det tager øjnene mod stævnen og ikke på din talje. Der findes mange plus-size kjoler med smukke paillet designs. Ikke får alt for fristet til at købe en sort paillet kjole, da der er mange attraktive farver som sølv, rust, krikand, guld, aubergine, turkis og Bourgogne.

Hvide Kjoler

Mens shopping, ikke overse hvid. Det er ikke noget som den lille sorte kjole, alle er så fortrolige med, plus det giver dig kant til at stå ud fra mængden med noget helt unikt. Du kan vælge en stropløs eller spaghetti strop prom kjole med pjusket overdelen og forskønnet talje. Talje, kan du søge efter en kjole, der har en anden farve end den hvide kjole som apple grøn, sort, turkis og fuchsia. Hvid-elfenben halterneck kjoler arbejde underværker for prom så godt. Nogensinde overvejet polka prikker? Det kan gå ud af den konventionelle måde, men en sort og hvid polka prikker bringer tilbage 70s glam mode. Med en halterneck hals shirred buste og tætsiddende talje med semi-circle nederdel rørende knæene, er du sikker på at gøre nogle hoveder, drej.

Korte kjoler

For korte festkjoler, så prøv et imperium, skåret med en lille smule af flare. Høj empire talje ligner en baby dukke kjole look med en paillet buste og nederdel med to toner. Du kan eksperimentere med to toner af elfenben, hot pink, gul, blomme, kirsebær rød og guld til enhver lejlighed. En gul empire skåret kjole med en V-udskæring og åben cirkel beaded stropper er bare fantastisk, plus det fungerer som smukke Valentinsdag outfits. Eller du kan prøve en skinnede brun eller olivengrøn kort kjole med bælte lige under taljen til at give hentydning til en empire snit. Du kan også prøve en skulderrem imperium kjole med beaded, smuldret buste og chiffon nederdel.

Efter al denne forklaring (og billeder) af cocktail kjoler, skal du have en idé om, hvad du skal kigge efter. Levende farver er afgjort i, men du kan spille med forskellige farver, mønstre og figurer af Kjolerne. Jo mere fed du får med dine valg, jo mere kreativ du kan få med alt tilbehør, sko og makeup. En cocktail påklædning kan bæres til alle lejligheder, hvilket betyder, du kan mikse og matche farver, stilarter og designs til at komme med din egen unikke panache. Tage nogle risici med farver og mønstre du har aldrig slidt før, og se hvor nemt det er at skille sig ud i et rum fuld af mennesker.
 
http://www.solando.dk er en international leverandør for Gallakjoler, Aftenkjoler, Cocktailkjoler, bryllup fest kjoler, formelle kjoler og kjoler.
 

Relaterede